Vistabel (botox)

publicado en: Estètica, General | 0

Vistabel (Botox) s’utilitza per eliminar les arrugues del terç superior de la cara (interfrontal, front i potes de gall).

La toxina botulínica (Botox) desactiva l’acció de l’acetilcolina responsable de la contracció del múscul. Al cap del temps es desenvolupen noves terminacions nervioses que restableixen el contacte amb el múscul, el que obliga a repetir el tractament després d’uns sis mesos.

La utilització de Vistabel (Botox) està aprovada per l’Agència Espanyola del Medicament. També s’empra per corregir la sudoració excessiva.

El 90% dels tractaments realitzats a Espanya correspon a dones. Sis de cada deu pacients tenen entre 35 a 45 anys, dos entre 40 i 60 i les altres més de 60 anys, encara que també es poden tractar persones més joves, a partir de 25 anys per corregir arrugues de les entrecelles.

La estadística recull l’alt grau de satisfacció dels usuaris. Així, set de cada deu repeteix una vegada desapareguts els efectes de la primera sessió. Totes les dades apunten a que a Espanya es seguirà la tendència desenvolupada als Estats Units.

El creixement de la demanda anirà en augment en els pròxims anys, tal i com ha succeït al mercat nord-americà. L’estudi recorda que en aquests últims set anys el creixement als Estats Units ha estat espectacular. S’ha aconseguit posicionar com el tractament de medicina estètica més demandat, tant quirúrgic com no quirúrgic.

En 2004 es realitzaren als Estats Units 2.837.346 tractaments amb Botox, davant de 334.052 operacions d’augment de mames, 478.251 liposuccions o 1.110.401 peelings mèdics. Entre les raons que expliquen el liderat d’aquest procediment destaquen la brevetat de la seva aplicació, la rapidesa dels seus efectes (es nota en tres o quatre dies), que no requereix anestesia i els seus resultats són reversibles. La clau de la seva eficàcia i seguretat, no obstant, està en que l’apliqui un especialista.

Dejar una opinión