Psicologia

publicado en: General | 0

Qui pot necessitar anar a un psicòleg?
Es un error generalitzat el fet de creure que la teràpia només es adequada per moments de crisis o per persones amb greus problemes mentals , als qui lamentablement alguns categoritzen com a bojos. En contraposicions a aquestes creences tothom en determinats moments de la vida , pot necessitar d’ un guia o professional que l’ orienti i acompanyi en un procés puntual com potser , per exemple, la presa de determinades decisions . Els intents de canvi poden resultar poc satisfactoris i poden generar tensió, tristesa,desorientació, etc .En aquest casos l’ assessorament individualitzat d’un professional i l’ aplicació de tècniques útils per la situació que genera dificultats, pot evitar el patiment innecessari.

cabeceraPsicologia

En que consisteixen les sessions?
Les sessions son un espai personal, individualitzat , on entre el diàleg entre pacient i psicòleg , aquest podrà detectar la situació conflictiva , que interfereix negativament en la seva vida quotidiana i decidir quins mitjans utilitzarà per poder-lo ajudar a superar aquesta situació de forma exitosa. Aquesta intervenció esta dirigida a augmentar el benestar emocional desde la primera visita.

070514-psicologia

Quan pot durar el tractament?
En funció de cada pacient i de la problemàtica que presenti , es decidirà quin es el nombre de sessions adequat per la resolució del problema. La durada del tractament dependrà de molts factors : el tipus de problemàtica que presenta, si hi ha més d’ un problema, el temps que fa que es pateix, la confiança en el canvi , el nivell d’ implicació del subjecte en el tractament . Es podria entendre com a teràpia breu aquella que s’efectua entre 9 i 12 sessions.

Dejar una opinión