liposucció

Cirurgia Estètica

publicado en: Estètica, General | 0

Què és la liposucció ultrasònica?
La liposucció ultrasònica és l’últim avanç en l’aspiració de greix del cos. Per començar, s’aplica una freqüència d’uns 22500 hertzs ​​a través de la cànula de liposucció. Amb aquesta vibració, el cirurgià plàstic pot liquar el greix que tinguis acumulat en certs llocs del teu cos.

Estirament de cara i coll, en què consisteix?
Estirament facial, Ritidoplastia o Lifting són els diferents noms que rep la intervenció per al tractament dels estigmes de l’edat al rostre. Consisteix en estirar la pell, tractar les arrugues (Ritidos) i elevar les estructures que han caigut (Lifting).

14055439181289-0-680x276

Són les pròtesis perjudicials per a la salut?
Actualment s’ha descartat que les pròtesis de silicona o de sèrum siguin perjudicials per a la salut, i no s’ha demostrat en cap estudi científic que puguin induir el desenvolupament de càncer o d’altres malalties.

Quant dura l’operació d’augment de pit?
La intervenció d’augment mamari dura aproximadament unes 2 hores.

És una intervenció dolorosa?
Quan l’implant es col·loca per davant del múscul pectoral les molèsties són escasses, i poden tornar a les poques hores a la rutina diària. Si, per contra, es col·loquen darrere del múscul és més dolorosa. Això es pot mitigar amb el descens en la ingesta de cafeïna, la presa de paracetamol i 1.000

Dejar una opinión